Ki ez a Róth Dénes, és miért kellene hallgatnom rá?

Róth Dénes vagyok, üzleti magándetektív, a Vestigo vezető tanácsadója.

2005 óta foglalkozom céges belső visszaélések kivizsgálásával, 2013 óta a magyar kkv-szektorra kidolgozott módszertan segítségével a megelőzéssel is.

Pályakezdőként vállalatirányítási rendszerek fejlesztésével és bevezetésével foglalkoztam, még az 1990-es években, Németországban és Magyarországon.

Igazságügyi informatikai szakértőként csöppentem bele először céges belsőcsalások felderítésébe. Az évek során a számtalan projekt keretében nagyon sokféle iparágbantevékenykedő cég belső működésére láttam rá, a bútorgyártástól kezdve, az élelemiszeriparon és a gyógyszer-nagykereskedelmen át, a kozmetikai vagy éppen az autóiparig.

A „TOLVAJ A CÉGEDBEN” KÖNYV, az arra épülő TRÉNING, és a cégre szabott KONZULTÁCIÓS CSOMAG az így szerzett tapasztalatok esszenciája.

Ami a hivatalos képzettségemet illeti: eredeti szakmám szerint informatikai mérnök vagyok, később ezt egy jogi másoddiplomával egészítettem ki. Magánnyomozó végzettséggel és különböző szakmai címekkel rendelkezem, amelyek közül cégtulajdonos olvasók számára a CMC (Certified Management Consultant – bejegyzett vezetési tanácsadó) lehet lényeges. Tagja vagyok az első fejezetben már említett ACFE-nek és alapító tagja a 2019-ben létrejött hazai tagszervezetének, az ACFE Magyarországi Egyesületnek.

G-Z539C51B51